Víz mint üzemanyag? .MÁR 4. ÉVE 0%-50% MEGTAKARÍTÁS

SÁSKA HHO - nál az 50 % Megtakarítás már a vétel árnál kezdődik. Vegye meg MOST 50 % os áron! Nem csak a fogyasztáscsökkentés a cél.

 

 

 

Mi a Száraz Cella?

"Dry Cell"  az egyedi tervezésű hidrogén Elektrolizáló vagy HHO generátornak egy közös neve. A név néha összezavar néhány embert, mert vizet is használ elektrolízis közben, mint bármely más Elektrolizáló. Van azonban néhány tulajdonsága, ami jobb tervezésűvé teszi, ezek a tulajdonságok hozták a nevét, "száraz cella".

 


A száraz cellás design-nál, az egész cella nincs víz alatt, mint minden más típusú HHO generátornál. Ehelyett, a száraz cellánál a lemezek között gumitömítések (speciális,sav és lúg álló) vannak, ahol a gumitömítésen belül elektrolit korlátozódik. Az lemezek éle és az elektromos csatlakozók, az elektrolit fürdőn kívül találhatók. Ezek azok a részek, amik szárazon maradnak, innen kapta, nem hiába a nevét a száraz cella.

 

 

 

Annak érdekében, hogy az elektrolitból előállított gáz kijuthasson, valamint az elektrolit áramolhasson, a lemezen kivágás található alul és felül. A felsőben a gáz száll, míg az alsóban az elektrolit áramlik.

 


 A szárazcellás generátornál,minden energia hasznosul.

 

KÉSZÜLÉKEINK 20 AMPER ÁRAMFELVÉTELÉVEL DOLGOZNAK.

Vannak ettől kevesebb és ezáltal kisebb teljesitményű készülékek a piacon.  

                 KÉRDÉSE VAN?

                06 20 405 44 20

Faraday első elektrolízis-törvénye: Az elektrolízis során az elektródokon képződő anyag tömege (m) arányos az áthaladó elektromos töltésmennyiséggel (Q). Az elektromos töltésmennyiséget általában coulomb-ban szokás megadni, és nem azonos az elektromos árammal.

Faraday második elektrolízis-törvénye: Adott elektromos töltésmennyiséggel elektrolizált anyag mennyisége arányos az anyag kémiai egyenértéksúlyával. Más szavakkal: azonos töltésmennyiség különböző elektrolitokból kémiailag egyenértékű anyagmennyiséget választ ki.

 

          fereday.jpg

           Faraday két törvénye összefoglalható egyetlen képlettel:

 

Faraday első törtvényében az , az és konstansok, tehát minél nagyobb a értéke, annál több anyag fog képződni ().

Faraday második törvényében a , az és konstansok, tehát minél nagyobb az (kémiai egyenértéksúly), annál több anyag fog képződni ().

Egyenáramú elektrolízis esetén , 

Minnél nagyobb Ampert alkalmazunk annál több durranógázt tudunk képezni.

 14 V x 20 A = 280 Watt Ez a megterhelés megeggyezik egy átlagos autó

világitásával /még is kötelező használni nappal is/

Egy kilowatt (jele kW) egyenlő 1000 wattal, ezt a mértékegységet főleg motorok teljesítményének és munkagépek, szerszámgépek teljesítményszükségletének megadásához használják. Egy kilowatt közelítőleg 1,34 lóerővel egyenlő, ennek egynegyedével terheljük meg az ön autóját. Azaz 0,4 lóerővel 

Való igaz 10 Amper esetében ez az érték csak fele lessz, nefeledje    Faraday törvényeit a termelt gáz is csak fele lessz.

 

Összefoglaló a száraz cella előnyeiről

Szóval ez a száraz cella. Még mindig nagyon sok változatban található és kapható, különböző gyártóktól. Úgy tervezték, hogy a cellák „maximális” hatékonysággal dolgozzanak. Lehet, hogy nem túl olcsó, ez a felhasznált anyagok minőségéből adódik. A Saska HHO-nál minden cella titán lemezből készül és speciális tömítő gumikból, amiket nem tud megenni az elektrolit folyadék. Úgy érezzük, hogy a száraz cella, nem csak a legjobb cella, ami működik is, de az egyik legjobb készülék, mind árba, mind minőségben, ami kereskedelmi forgalomban már Európában is kapható.

                 KÉRDÉSE VAN?

                06 20 405 44 20

 VAN OLCSOBB KÉSZÜLÉK IS A PIACON A DÖNTÉST ÖNNEK KELL MEGHOZNIA.

       

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 12
Heti: 97
Havi: 258
Össz.: 310 836

Látogatottság növelés
Oldal: Mi a száraz cella?
Víz mint üzemanyag? .MÁR 4. ÉVE 0%-50% MEGTAKARÍTÁS - © 2008 - 2019 - saskahho.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »